"Csak olyan istenekben hinnék akik, akik táncolni tudnak."

2009. szeptember 27.

A Maszkito szinjatszo csoport a Padifon

2009. szeptember 26
A PADIF kulondija: Maszkito
Legjobb noi alakitas: Bokor Andrea

Iden eloszor vett reszt a Maszkito csapat a Partiumi Diakszinjatszo Fesztivalon. Egy kedves kis fesztivalnak lehettunk resztvevoi. Jo nehany erdekes es nivos eloadast is lathattunk. Sajnos a korulmenyek nem igazan voltak szinhaziak, de megis jo hangulat uralkodott a rendezvenyen. Persze a szervezok nem tehettek rola hogy a helyszin meg mindig felujitas alatt volt. Mivel ok mindent megtettek, hogy elfogadhatoak legyenek a korulmenyek, igy kevesbe volt zavaro a ter.










2009. szeptember 26
A PADIF kulondija: Maszkito
Legjobb noi alakitas: Bokor Andrea




4 megjegyzés:

a tanítóbácsi írta...

A láthattunk: egy té, legalábbis az első, de összesen max 3. Hogy előtt meg mindig vesszőt teszünk!, az ékeetektől eltekintek mert ahogy látom koncepciós hiba..., habár a néhai felrugásával nem erősíted, hanem jelen esetben felbontod az általad felállított szabályt. És még minidg kerüld ugyanazon szó, vagy szókapcsolat többszöri erőltetett használatát egyetlen bekezdésben.
És nem rendezenyen, hanem rendezvényen!

kolozsiborsosgabor írta...

Kedves Tanítóbácsi!

Köszönöm, hogy (figyelek a vesszőre) olvasod a blogom. Annak is örülök, hogy néha helyesírásra intessz. A láthattunk is csak elírás. Igérem, figyelni fogok mostantól jobban. A rendezvényen szóból csakis azért hiányzik a vé mert, a táska számítógépemen sajna nem mindig ütődik be maga a karakter. Gyorsírásnál nagyon idegesítő tud lenni, sőt sokszor észre sem eszem. Mint például most. A cikk javításra kerül. Köszönöm. A fenti szövegben, akármennyire is érződne, nincs irónia.
U.i.: a copy pastelés után nem igazán van kedvem átírni az ékezeteket. A cím nem egyértelműen csak az ékezet nélküli világra vonatkozik.
Üdvözlettel K.B.Gábor
Együtt egy ékezetek nélküli világért!

a tanítóbácsi írta...

Bocs, nekem csak az volt a problémám, hogy ezek szerint ezt a blogot tizenéves gyerekek is nézik, akiknek nem biztos, hogy jó, ha azt látják, hogy a színjátszó csoportjuk vezetője nem képes egy blogbejegyzést helyesen leírni. Meg amúgy is, ha publikus szférában "plakátolod ki" a gondolataidat, akkor illik arra rászánni egy helyesírás ellenőrzést...

kolozsiborsosgabor írta...

Jogos...