"Csak olyan istenekben hinnék akik, akik táncolni tudnak."

2010. július 5.

Karácsonykő

Szép város Piatra Neamţ (Karácsonykő) és egészen kellemes hely. Soha nem gondoltam volna, hogy közöm lesz román színázhoz, vagy városhoz. Érdekes, hogy így alakult s talán jó is. Tehetséges színészek, flamenkó, esti sörök, meg Liro. Jól érzem magam, azt hiszem. Valami mégis hiányzik. Valami amitől minden teljes lenne. Egyelőre marad a searching...

"A lelked a dallam, a tested a ritmus, az elme az rím, ez zenebuddhizmus"
K.B.Gabor

7 megjegyzés:

csép írta...

Gáborom, hát mi lesz így az ékezetek nélküli világgal?

kóbor lovag írta...

Na ja, aha, ha-ha-ha, ah, hah, jaj! Egy 104.000 szinromán lakosú város a Beszterce-folyó partján, Moldva északnyugati részén. Pfúúúúúúúúúúj!!!!!!!!!!

kolozsiborsosgabor írta...

Csép! Az ékezetek nélküli ilágot meg kell szüntetni:D

kolozsiborsosgabor írta...

Kobor lovag! Nem igazán értem a gondodat. A Besztercével, vagy a színrománnal van bajod?

kóbor lovag írta...

Hát át kéne igazolnod oda, úgyis tudsz románul, mondom mert mig Gyergyószentmiklóson a szinház az elmúlt két évtizedben csak rossz volt, addig Piatra Neamţ-on csak jó. Egy év még jót tesz neked is. Vagy Gyergyószentmiklósról mész nyugdijba, he?

kolozsiborsosgabor írta...

Kedves Kóbor lovag!

Újabb tévedésben élsz. 1) nem beszélek jól románul, tehát nem játszhatnék román színhában, hacsak nem full mozgás. Mellé... 2) Milyen kritériumok alapján döntötted el, hogy a Figura jó vagy rossz színház? Ne keverd össze a várost a színházzal. 3) Ha meg onnan mennék nyugdíjba is az miért zavar?

Üdv

kóbor lovag írta...

Egyél. Igyál. Aludjál. Álmodozgass csak. Ird a blogod, s ne hánytorogj. Lépj fel, ha nem is naponta. Zuhanyozz. Kakálj. Pisilj. Borotválkozz. Szeress. Utálj. Menj szavazz az RMDSZ-re. S néhány évtized után nyugdijba.